BLOG |

BLOG

WSE Plan M Lloyd hotel groot_Fotor 
Lloyd Hotel
Oostelijke Handelskade 34
Amsterdam

We hebben er lang over nagedacht of we deze heerlijke werkplek met anderen gingen delen, maar laten we het toch maar doen. Niet doorvertellen hè? “Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam is het eerste 1 tot 5 sterren design hotel ter wereld, een plek waar iedereen zich thuis kan voelen.”

Wie?
Eduord & een gezellige dame

Work space proof?
Voor je het pand in gaat ben je al onder de indruk van de mooie historische uitstraling met uitzicht op de IJ- Haven. Binnen in het hotel zie je een mix van authentieke elementen gecombineerd met design meubelen, kunstwerken van bekende en onbekende artiesten. De bezoekers zijn arty toeristen, zakenmensen en freelancers.

We drinken eerst wat beneden in het restaurant, maar weten dat er boven nog meer mooie ruimtes zijn en besluiten op onderzoek te gaan via de mooie open trappen. Op elke etage tref je weer een ander leuk hoekje of inrichting aan. Zo heb je op de ene verdieping een soort van vintage bibliotheek en staat er op de volgende verdieping slechts een grote lange tafel in een open ruimte met Japanse futons.

Nadat we gecheckt hebben bij de medewerkers of we boven mogen werken (ja het mag, woei!), gaan we in de bieb zitten. Wat een fijne plek om te werken, zo gastvrij en rustig. Later op de dag verplaatsen we voor onze eerste levensbehoefte als zzp-er (stroom) naar de grote lange tafel. We voelen ons heel belangrijk nu we hier aan het werk mogen zijn in deze mooie grote ruimte.
Het personeel is super vriendelijk en we mogen ons eten en drinken gewoon mee naar boven nemen. Ze komen zelfs een keer helemaal naar boven en bieden ons aan om te roepen als ons eten klaar is.

Er is echt niks aan te merken op deze plek. Het is wel aan de prijzige kant, maar daar krijg je ook wat voor. We zijn natuurlijk wel een beetje bang dat het hier heel druk gaat worden en we de Lloyd hotel huiskamer moeten delen met andere bezoekers. Dus…sssst!

Inspiratie
Alles om je heen is hier kunst, design, innovatief en inspirerend. We hebben hier leuke ideeën op gedaan voor onze Vicious Dishes en 24H Noord.

Drankjes & Veggies
Marlous:
2 koffie verkeerd
Muntthee
Sapje
Boerenlandbrood tosti met tomaat en mozarella

Marieke:
Koffie verkeerd
Gemberthee
Sapje
Pain de campagne met humus, amandelen koriander en geitenkaas

Rekening gesplitst a.u.b.
Marlous: 21 Euro
Marieke: 24 Euro

Quote van de dag
“Ik kan ook naar boven gillen als het klaar is”

lloydhotel.com