BLOG |

BLOG

Plan M Works Space Explorers - The Coffee Virus
The Coffee Virus @ A Lab
Overhoekslein 2
Amsterdam

The Coffee Virus bevindt zich in A Lab. Dit is een creatieve broedplaats in Amsterdam Noord met diverse start-ups, creatieve labs en ondernemers. A Lab is een ideale plek om elkaar te ontmoeten en samen te werken. We zijn hier zelf ook al een aantal keer aan de slag gegaan met de 3D printer en lasercutter. 

Wie?
Floris, Natalie, Olivier & Moon waren supervriendelijk en vrolijk. Er werd zelfs aangeboden om een kacheltje bij onze tafel te zetten en dat was lekker warm op deze regenachtige dag!

Work space proof?
De planten, osb houten meubilair en lasercut items geven meteen zin om creatief aan de slag te gaan. Op de achtergrond stond relaxte muziek aan en de sfeer was alsof je bij een paar goede vrienden op bezoek bent.
The Coffee Virus is een soort van bedrijfskantine voor het hele pand, maar ook als incidentele gebruiker voelden we ons welkom. De medewerkers van het café hebben echt liefde voor de zaak en de klanten.
We zaten een beetje aan de rand waardoor we fijn konden brainstormen zonder andere mensen lastig te vallen met onze hersenspinsels. Onze tafel was ruim genoeg voor de laptops en er was voldoende ruimte voor onze andere work gear. Het zou handig zijn om een verlengsnoer te hebben voor het opladen van de laptop. Voor extra stroom moesten we even verplaatsen naar het schattige vintage miniwoonkamertje.
Aan het eind van de middag kregen we een gratis pianoconcert van een van de pandgebruikers. Alles kan en mag in dit pand en je merkt dat de medegebruikers op zoek zijn naar connectie. We vonden het een heerlijke plek om te werken.

Inspiratie
Vandaag hebben we gewerkt aan ons concept voor de opening van het Oosterpark en kregen we toffe creatieve ingevingen voor onze Vicious Dishes.

Drankjes & Veggies

Marlous:
Koffie verkeerd
Basilcum/kaneel thee
Een verse jus
Een heerlijke Tosti kaas+kaas+tomaat+kruidenmayo
(de champignons en pesto waren helaas op, maar extra kaas maakt alles goed)

Marieke:
Gemberthee
Koffie verkeerd (met pandabeer!)
Superfood energy bar
Een mega grote en royaal belegde sandwich met gegrilde groenten

Rekening gesplitst a.u.b.

Marieke: 14 Euro
Marlous: 13 Euro

Quote van de dag

“Ik wil niets meer op tafel zien, het is tijd om rust te pakken”
(Oliver bij het serveren van onze broodjes)