Referentie-Rab-def
 
Lyke Strawberry Earth
 
Dolly

Niels Oskam
Founder RankaBrand
Plan M is heerlijk om mee te werken. Het team is übercreatief en goed georganiseerd. Ze zijn sterk in het afbakenen van de opdracht, wat leidt tot een helder te communiceren creatief concept. AAA++!

Lyke Poortvliet
Project Manager
Strawberry Earth
Plan M heeft bijgedragen aan een mooie mix van verschillende duurzame creatieve concepten op de Strawberry Earth Fair. Met hun concept “Your Story Illustrated” hebben zij op een persoonlijke en creatieve manier de bezoeker in het middelpunt van de belangstelling gezet.

Dolly Heuveling van Beek
Droomdoelexpert | schrijver | spreker

Plan M heeft mijn website helemaal de draai gegeven die past bij wat ik uit wil stralen. Marlous en Marieke vullen elkaar perfect aan. Ze hebben creatieve ideeën van styling tot fotografie, verzorgen alles tot in de puntjes en de illustraties van Marieke geven het een heel eigen twist.

 

Referentie-VV-def
 
 
Hanna Hoogstad yoga
 
 
 
MAFB

Louisa & Mia
Founders Vroege Vogels

Plan M staat voor initiatief, creativiteit,
helderheid en een fijne samenwerking. Onze ideeën zijn met veel enthousiasme vertaald naar een huisstijl en promotiemateriaal die wij konden inzetten voor ons evenement voor opkomende talenten bij Hutspot Amsterdam.


Hanna Hoogstad

yoga-mind-food blogger
Mocht je als ondernemer niet precies voor ogen hebben hoe de huisstijl er uit komt te zien, dan weet Plan M iets moois te creëren.
Door hun specialiteit en hun samenwerking werd het resultaat een complete frisse huisstijl. Als startende ondernemer ben je daar erg blij mee. Het begin van je onderneming krijgt de uitstraling waar je op had gehoopt en meer dan dat!


Marian Duff
Founder MAFB

Marieke en Marlous zijn fijn om mee samen te werken. Heerlijk, eerlijk en professioneel. Ik bewonder hun doorzettingsvermogen om van elk event, van klein naar groot, een Plan M feestje te maken. Daarnaast is het hun gave om altijd het teamdoel in de gaten te houden, zodat iedereen zich zelf kan zijn en zichzelf kan presenteren.
(graphic design by Ikram el Messaoudi)